Spirituele Informatie

Spiritual Wisdom | Ans Corbee | anscorbee@quicknet.nl |

Welkom

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy Statement

© Copyright Spiritualwisdom.nl 2011

Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op www.spiritualwisdom.nl is met de grootste zorg samengesteld. Spiritualwisdom.nl kan echter niet de juistheid en/of volledigheid van de getoonde informatie garanderen en is niet verantwoordelijk voor eventuele tekortkomingen, onvolkomenheden en/of onjuistheden. Spiritualwisdom.nl, noch haar medewerkers of de auteurs van bovengenoemde websites zijn aansprakelijk te stellen voor schade als gevolg van eventuele tekortkomingen, onvolkomenheden en/of onjuistheden in de informatie op bovengenoemde websites.

Spiritualwisdom.nl, noch haar medewerkers of de auteurs van bovengenoemde websites zijn verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, als gevolg van uw beslissingen, genomen op basis van op deze website getoonde informatie.

 

Alle links op bovengenoemde websites zijn informatief en bedoeld als service naar de bezoekers van bovengenoemde websites. Spiritualwisdom.nl, noch haar medewerkers of de auteurs van bovengenoemde websites zijn verantwoordelijk voor de inhoud van zulke websites of voor het gebruik dat er al dan niet van kan worden gemaakt. Spiritualwisdom.nl, noch haar medewerkers of de auteurs van deze website zijn verantwoordelijk voor het privacybeleid van de eventuele 'gelinkte' sites. Lees ook de copyright informatie en het privacy statement.